Lazer Epilasyon Tedavileri Nelerdir?

Lazer epilasyon, istenmeyen tüylerden kurtulmak için en popüler tıbbi işlemler arasındadır. Lazer epilasyon uygulamalarında kılın yapısı, rengi ve kalınlığı, cilt tipi ve rengi, kişinin hormonal duyarlılığı son derece önemlidir.

Lazer Epilasyon Tedavileri Nelerdir?
Yayınlama: 05.03.2024
17
A+
A-

Daha çok kadınların kendilerini iyi hissetmeleri için yaptırdıkları bu uygulama genital bölgede ve koltuk altlarında başarılı sonuçlar elde edilmesini sağlar. Bunun yanında lazer epilasyon öncesinde kişinin dermatolog tarafından görülüp değerlendirilmelidir. Günümüzde Ankara lazer epilasyon, istenmeyen tüylerden kurtulmak için uygulanan ve tıbbi işlemlerden bir tanesidir. Kadın ve erkekler tarafından tercih edilen lazer epilasyonda kıldaki pigmentin yok edilmesi amaçlanır. Ciltte kıl üreten köklere zarar vererek işlemi tamamlar.

Lazer epilasyon, istenmeyen tüylerden kurtulmak için en popüler tıbbi işlemler arasındadır. Lazer epilasyon uygulamalarında kılın yapısı, rengi ve kalınlığı, cilt tipi ve rengi, kişinin hormonal duyarlılığı son derece önemlidir. Yapılacak seansa göre lazer epilasyon fiyatları belirlenir. Kılların kalınlığı ve yoğunluğu her vücutta farklı olmaktadır. Bu yüzden kesin seans sayısı vermek mümkün değildir.

Ankara’da Lazer Epilasyon Tedavisi

Lazer tek fazlı monokromik ışıktır. Renkli olduğu gibi renksiz modelleri de yer almaktadır. Görünürlük dalga boyu ile ilgilidir. Dermatolojide kullanılan Ankara lazer epilasyon uygulamaları güvenlidir Dalga boyu ve gücüne göre farklı tedavi amacıyla da tercih edilen türleri bulunur. Lazer epilasyon, istenmeyen tüy ve kıllardan kurtulmanın en etkili yolu olarak öne çıkıyor. Cilde zarar vermeden uygulanan lazer epilasyon, vücudun herhangi bir noktasına yapılabilir.

Lazer epilasyon, kıl köklerine etki eder. Lazerle yapılan tedaviler teknolojik gelişmelerle paralel şekilde gelişmiştir. Epilasyon lazerlerinde kişilerin kıl köklerine yüksek enerjili ışın gönderilir. Klinik size özel bir lazer epilasyon fiyatları önerebilir. Bunun yanında paket anlaşmaları veya farklı ödeme yöntemleri hakkında bilgi verebilir.

Lazer Epilasyon Nasıl Yapılır?

Epilasyon işlemine geçilmeden önce aşırı tüylenme bulunuyorsa araştırılması gerekir. Lazer epilasyon, istenmeyen tüy ve kıllardan uzaklaşmanızı sağlar. Uygulanan Ankara lazer epilasyon genellikle yüz, koltuk altları, bikini bölgesi ve bacaklara yapılır. Lazer epilasyonun amacı kıl kökünün kalıcı şekilde ortadan kaldırılmasıdır.

Lazer cihazıyla derideki bölgeler tekli atışlar yapılır. Cihazdan yansıtılan lazer kıl köklerine iletilir ve kıl kökleri tahrip edilir. İşlem sırasında lazer epilasyon Ankara acısız ve yan etkisiz bir şekilde tamamlanır. Soğuk uygulaması yapıldığı için genellikle kişide kızarıklık görülmemektedir.

Lazer Epilasyon Ne Kadar Sürer?

Özel lazer cihazları kullanılarak kıl kökleri yakılarak istenmeyen tüylerden kurtulabilirsiniz. Yöntemin uygulanması için çeşitli lazer tipleri yer almaktadır. Bu lazer tiplerinin uygunluğu, kişiden kişiye değişebilir. Yapılacak Ankara lazer epilasyon ile büyük alanlar ortalama 1 – 2 saat sürebilir. Lazer atışlarının hedefi, cildi geçerek kıl köklerindeki melanin pigmentleri tarafından emilir.

Lazer Epilasyon Sonrası Kıllar Ne Zaman Dökülür?

Epilasyon her yaştaki kadın ve erkekte kullanılabilir. İşlemi yapmadan önce doktorunuza olası yan etkiler hakkında sizlere bilgi verir. Uygulama sonrasında 15-21 gün aralığında işlem bölgesindeki kıllarda dökülme tamamlanır. Seanstan lazer epilasyon Ankara 2-3 hafta sonra uygulama bölgesinde uzayan kıllar kendiliğinden dökülecektir. Lazer epilasyon, kıl köklerine etki ettiğinden cilde ya da vücuda zarar vermeyecektir.

Lazer Epilasyon Sonrası Banyo Ne Zaman Yapılabilir?

Lazer epilasyon, yeni nesil teknolojilerin kullanılmasıyla beraber daha da etkili hale geldi. Tüm cilt tiplerinde ve renklerinde bu işlemi tercih edebilirsiniz. Epilasyon işleminde koyu tenli kişilerde daha uzun tedavi süresi gerekebilir. Lazer epilasyon uygulamasının belirli aralıklarla yapılması gerekir. Banyo yapmak için işlemin üzerinden 1-2 gün geçmesi tavsiye edilir. Böylece cilt tahriş olmayacaktır. 2024 lazer epilasyon fiyatları almak isterseniz merkez ile iletişime geçebilirsiniz. Epilasyon lazerle sizde aradığınız görüntüye çok kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.