Esnafa yüzde 7,5 oranlı kredi!

ANKARA (İGFA) – Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başkanlığındaki toplantı 3 saat 45 dakika sürdü. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Millete Sesleniş” konuşmasına …

Esnafa yüzde 7,5 oranlı kredi!
Yayınlama: 11.10.2022
2
A+
A-

ANKARA (İGFA) – Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başkanlığındaki toplantı 3 saat 45 dakika sürdü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Millete Sesleniş” konuşmasına geçen haftanın özetini vererek başladı.

“TARİHİ ÇAĞRI YAPTIK”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun gündeme getirilen kamuda başörtüsü ile çalışma hakkı konusunda önemli değerlendirmelerde bulunduklarını ve tarihi bir çağrı yaptıklarını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “CP Genel Başkanı’nın bu konuyu yeniden gündeme getirmesi üzerine özellikle kendi partisi içinde başlayan tartışmalar bize başörtüsü konusunda yasakçı bir zihniyetin hala pusuda beklediğini gösterdi” dedi.

Erdoğan, konuşmasının sonunda esnafa yeni müjdeler de vereceklerini duyurdu.

İşsizlik oranı tek haneli rakamlara gerilediğini ifade eden Cumhurbaşanı Erdoğan, en yüksek istihdama ulaştıklarını söyledi.

İLK EVİM, İLK İŞ YERİMDE 5 BİN KONUTUN TEMELİ 25 EKİM’DE ATILIYOR

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi olan “İlk Evim, İlk İş Yerim Kampanyası” ile ilgili şu ana kadar 7,2 milyon başvuru yapıldığını belirten Erdoğan, bugün ilk işyerim ve ilk arsama yönelik başvuruların da alınmaya başladığını duyurdu. Hazırlıkları tamamladıklarını ve arsaların yüzde 40’ının şehir merkezinde olduğunu kaydeden Erdoğan, 25 Ekim’de 5 bin konutun temelini atacaklarını söyledi.

ÜNİVERSİTELİLERE ULAŞIM DESTEĞİ

150 bin öğrencinin ailelerinin yanına gidiş-dönüşü sağlanacak.

ESNAFA MÜJDELER

Halkbank vasıtıasıyla esnafa 100 milyar liralık bir kredi kampanyasını başlatacaklarını, üst limitlerini 350 bin liradan 500 bin liraya yükselteceklerini söyledi.

Halkbank 60 ay vadeli yüzde 7,5 oranla 500 bine kadar kredi verecek.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.