Cumhurbaşkanı Erdoğan 6. Gençlik Buluşması’nda konuşuyor

İSTANBUL (İGFA) – Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sinan Erdem Spor Salonu’nda düzenlenen TÜGVA 5. Olağan Genel Kurulu ve 6. Gençlik Buluşması …

Cumhurbaşkanı Erdoğan 6. Gençlik Buluşması’nda konuşuyor
Yayınlama: 10.10.2022
6
A+
A-

İSTANBUL (İGFA) – Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sinan Erdem Spor Salonu’nda düzenlenen TÜGVA 5. Olağan Genel Kurulu ve 6. Gençlik Buluşması’nda konuşuyor.

“Gençler, ben size inanıyorum, size güveniyorum” diyen Erdoğan, “Sizin ufkunuz ve hayalleriniz vizyonumuzu genişletiyor” dedi.

TÜGVA’nın verilen mücadelenin en önemli kurumsal markalarından biri haline geldiğine vurgu yapan Erdoğan, “Ülkenin gençlerini PKK, FETÖ, DEAŞ gibi terör örgütleri, fikri ve cinsi sapkınlık akımları üzerinden heba edemediklerini görenler, TÜGVA’ya saldırıyorlar. Aradığımız şey milletimizin Malazgirt’ten bu güne coğrafyamıza bilek gücü ile ilmik ilmik okuduğu Türk değerlerimizdir. Aradığımız şey yeniden yükselişimizin göstergesi olan bu mücadelemizdir” dedi.

İnsanlığın tüm birikimi gibi demokrasiye de, özgürlüklere de, hak ve hukuka da hoşgörüye de sahip çıkmayı sürdüreceklerini belirten Erdoğan, “Bunu biz başarırız. Çünkü bu kavramlarla ifade edilen değerler tüm insanlığa aittir” diye konuştu.

ASGARİ ÜCRET AÇIKLAMASI

“Yolsuzlukların, rüşvetin, yoksulluğun olmadığı, olmayacağı bir Türkiye’yi biz hallederiz. Şu an itibarıyla da onun hazırlığı içerisindeyiz” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti iktidarının zulme rıza göstermeyeceğinin altını çizdi. Erdoğan, “Derdimiz şu an itibariyle Aralık ayında yapılacak yeni değerlendirmelerle asgari ücreti en uygun rakama çıkarmak” dedi.

Türkiye’nin, Rusya-Ukrayna arasındaki savaşta arabulucu rolünü oynayan ülke olduğunu anımsatan Erdoğan, ülke ve dünya gündemine ilişkin değerlendirmelerde de bulundu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.